Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.

Gewijzigde telefoonnummers

U bereikt ApotheekZorg Farmacie en ApotheekZorg Hulpmiddelen op een eigen centraal nummer.

Klik op contact om het juiste nummer te vinden.

Contact

Decigatan nu leverbaar bij ApotheekZorg

Zonder nicotine stoppen met roken. Stop de verslaving met een medicijn dat het verlangen vermindert en ontwenningsverschijnselen verlicht.

Lees verder

Succesvol Stoppen-app voor cliƫnten ApotheekZorg

Al onze cliƫnten krijgen bij hun eerste levering een uitnodiging om de Succesvol Stoppen-app applicatie te activeren.

Lees meer

Hulpmiddelen nodig?

Ga naar startenmethulpmiddelen.nl.
Hier kunt u een terugbelverzoek maken, een vraag stellen of online materialen bestellen.

Lees verder

Digitaal voorschrijfportaal

Wilt u medicatie voorschrijven voor uw patiënt? Gebruik het digitaal voorschrijfportaal AZ-net, speciaal voor zorgverleners.

Meer informatie

Wie zijn wij

ApotheekZorg is onderdeel van de Mosadex Groep.
Mosadex is een full service farmacie ketenzorgbedrijf dat met haar dochters een toonaangevende positie inneemt in Nederland als een van de grootste farmaceutische zorgaanbieders.

ApotheekZorg gelooft dat iedere patiënt recht heeft op de juiste aandacht en begeleiding bij het juiste gebruik van het juiste genees- of hulpmiddel dat hen is voorgeschreven door de behandelend arts. Voor de geneesmiddelen, infuustherapie en hulpmiddelen in het portfolio van ApotheekZorg biedt de landelijke coördinatie een toegevoegde waarde op de reguliere lokale apotheekfaciliteiten.

Als landelijk werkende zorgapotheek staat ApotheekZorg opgesteld voor de directe levering van genees- en hulpmiddelen die om reden van hun samenstelling of zorgprofiel gedistribueerd moeten worden met extra zorg en aandacht. Om reden van de complexiteit rond de toediening (door een andere toedieningsweg of het bijwerkingsprofiel) is zorgvuldige begeleiding van de patiënt een belangrijke voorwaarde om het effect van het geneesmiddel als onderdeel van de behandeling optimaal te laten zijn. Door deze zorgvuldige begeleiding wordt tevens spillage voorkomen. 

Mosadex

Mosadex Groep bedrijfsfilm

Service organisatie

Onze dienstverlening wordt uitgevoerd door multidisciplinaire zorgteams per indicatiegebied, die werken vanuit onze apotheeklocaties in Sittard en Bladel. Zij zien toe op het uitvoeren van de (volledige) apotheekfunctie en het ondersteunen van patiënten in tijdige ontvangst van hun (vervolg)leveringen. Patiënten krijgen door onze proactieve werkwijze altijd voldoende maar nooit te veel medicatie, waarmee spillage wordt voorkomen. Zij worden in de uitvoering van zorg ondersteund door een landelijk netwerk van koeriers en verpleegkundigen voor het aanbieden van thuisbezorging en begeleiding bij het juiste gebruik van geneesmiddelen door patiënten in de thuissituatie.

Verpleegkundigen

De BIG-geregistreerde verpleegkundigen die werkzaam zijn bij ApotheekZorg hebben zeer ruime ervaring om bij patiënten thuis uitleg te geven over medicatie en instructies te geven over de juiste toedieningswijze. De coaching en begeleiding van patiënten voor het juiste gebruik van hun geneesmiddel draagt bij aan doelmatig en effectief gebruik van de hen voorgeschreven geneesmiddelen. In een aantal gevallen bieden wij ook een toedieningsservice aan. De landelijke dekking, bereikbaarheid, expertise en kennis van de middelen en de op de patiënt afgestemde bezoeken worden als zeer patiëntvriendelijk ervaren in onze klanttevredenheidsonderzoeken.

De verpleegkundigen van ApotheekZorg zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister.

Distributie

De levering van geneesmiddelen en hulpmiddelen aan patiënten vindt plaats door rechtstreekse leveringen aan huis en op verzoek aan de lokale apotheek op elke locatie in Nederland. De verzending van de geneesmiddelen voldoet aan de GDP richtlijnen. Zowel de ongekoelde producten als de gegarandeerde koude keten worden gedurende het transport volgens een track & trace systeem gemonitord. Leveringen worden altijd in overleg met de patiënt door het betreffende ZorgTeam uitgevoerd.

Zo bereikt u ApotheekZorg

ApotheekZorg Farmacie
Correspondentieadres
Postbus 54
5530 AB BLADEL

Bezoekadres
Rond Deel 12
5531 AH BLADEL

T 088 033 91 00
F 0497 330 448
E bladel@apotheekzorg.nl

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

 

ApotheekZorg B.V. (Hulpmiddelen)
Correspondentieadres
Postbus 5056
6130 PB SITTARD

Bezoekadres
Poststraat 1
6135 KR SITTARD

T 088 04 40 774
F 088 04 40 735
E hulpmiddelen@apotheekzorg.nl

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Geef uw mening