Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.

Gewijzigde telefoonnummers

U bereikt ApotheekZorg Farmacie en ApotheekZorg Hulpmiddelen op een eigen centraal nummer.

Klik op contact om het juiste nummer te vinden.

Contact

Decigatan nu leverbaar bij ApotheekZorg

Zonder nicotine stoppen met roken. Stop de verslaving met een medicijn dat het verlangen vermindert en ontwenningsverschijnselen verlicht.

Lees verder

Succesvol Stoppen-app voor cliƫnten ApotheekZorg

Al onze cliƫnten krijgen bij hun eerste levering een uitnodiging om de Succesvol Stoppen-app applicatie te activeren.

Lees meer

Hulpmiddelen nodig?

Ga naar startenmethulpmiddelen.nl.
Hier kunt u een terugbelverzoek maken, een vraag stellen of online materialen bestellen.

Lees verder

Digitaal voorschrijfportaal

Wilt u medicatie voorschrijven voor uw patiënt? Gebruik het digitaal voorschrijfportaal AZ-net, speciaal voor zorgverleners.

Meer informatie

Farmaceutische industrie

ApotheekZorg is een dochteronderneming van Mosadex. Sinds onze oprichting in 1998 zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste farmaceutisch zorgaanbieders van Nederland. Wij leggen ons toe op het aanbieden van ondersteunende zorgprogramma's bij complexe/specialistische geneesmiddelen en/of hulpmiddelen in samenwerking met de farmaceutische industrie.

Ervaring en kennis

ApotheekZorg is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van ondersteunende zorgprogramma’s bij complexe geneesmiddelen. Uitgangspunt hierbij is dat wij op basis van onze jarenlange expertise proactief samen met onze klanten invulling geven aan zorgprogramma’s, waarbij de behoeften van de patiënt en behandelaar centraal staan. Het inzetten van ondersteunende programma’s resulteert in een...

Lees verder

ZorgNet

De service organisatie wordt ondersteund met een patiëntenvolgsysteem, genaamd ZorgNet, waarin de stappen in het zorgproces rondom geneesmiddelen worden vastgelegd in workflows. Deze workflows organiseren dat geen enkele stap in het zorgproces, de begeleiding van de patiënten en de vastlegging van alle contactmomenten wordt gemist. Tevens wordt op deze wijze veel data...

Lees verder

Contact

Graag lichten wij in een gesprek de mogelijkheden die wij kunnen bieden nader toe. U kunt hiertoe geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken door contact opnemen met ApotheekZorg op T +31 88 033 91 00 of een e-mail te sturen naar bladel@apotheekzorg.nl.

Geef uw mening