Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.
Tekst A A+

Stoppen met roken: Champix niet leverbaar

Champix is op dit moment niet leverbaar vanwege internationale productieproblemen bij fabrikant Pfizer.

Meer informatie

Hulpmiddelen nodig?

Ga naar startenmethulpmiddelen.nl.
Hier kunt u een terugbelverzoek maken, een vraag stellen of online materialen bestellen.

Lees verder

Coronavirus: aangescherpte maatregelen

In de thuistoediening van medicatie bij onze patiënten staat veiligheid voorop. Voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Wat betekent de actualiteit rondom het coronavirus voor de zorgverlening van ApotheekZorg?

Lees verder

Bezorging van post en pakketten door PostNL

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen tekent de PostNL bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst.

Lees verder

Digitaal voorschrijfportaal

Wilt u medicatie voorschrijven voor uw patiënt? Gebruik het digitaal voorschrijfportaal AZ-net, speciaal voor zorgverleners.

Meer informatie

Ervaring en kennis

ApotheekZorg is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van ondersteunende zorgprogramma’s bij complexe geneesmiddelen. Uitgangspunt hierbij is dat wij op basis van onze jarenlange expertise proactief samen met onze klanten invulling geven aan zorgprogramma’s, waarbij de behoeften van de patiënt en behandelaar centraal staan. Het inzetten van ondersteunende programma’s resulteert in een verbeterde kwaliteit van de behandeling, reductie van drop-out en levert een bijdrage aan een doelmatige inzet van betrokken middelen.  

Coördinatie van het gehele zorgproces vindt plaats met ZorgNet. Hiermee is het gehele proces geautomatiseerd. Middels door en met zorgpartners ontwikkelde ZorgNet tools kunnen voorschrijvers/behandelaars, patiënten en de farmaceutische industrie toegang krijgen tot relevante gegevens in onze systemen. Volledig elektronisch voorschrijven door middel van ZorgNet Arts conform vigerende wet- en regelgeving is mogelijk. Het vlekkeloos afhandelen van administratieve handelingen en waar nodig de afstemming tussen betrokken partijen behoort tot de kerntaken. Meer info over ZorgNet.

Wij beschikken over een fijnmazig Direct-To-Patient distributienetwerk voor thuislevering van genees- en/of hulpmiddelen. Hiernaast hebben wij een landelijk netwerk van ervaren en toegewijde verpleegkundigen en andere zorgprofessionals in dienst.

In alle onderdelen van onze dienstverlening geloven wij in specialisatie en willen wij uitblinken in klantgerichtheid. Hiertoe werken wij intern met multidisciplinaire ZorgTeams die volledig zijn toegewijd aan specifieke projecten en zetten we deze lijn door in onze externe organisatie door de inzet van gespecialiseerde verpleegkundigen en commerciële medewerkers.

Wij zijn HKZ-ISO 9001 gecertificeerd, GDP compliant en al ons medisch personeel is BIG-geregistreerd. Onze verpleegkundigen zijn tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de V&VN.

Geef uw mening