Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.
Tekst A A+

Coronavirus: aangescherpte maatregelen

In de thuistoediening van medicatie bij onze patiënten staat veiligheid voorop. Voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Wat betekent de actualiteit rondom het coronavirus voor de zorgverlening van ApotheekZorg?

Lees verder

Bezorging van post en pakketten

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen tekent de PostNL bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst.

Lees verder

Digitaal voorschrijfportaal

Wilt u medicatie voorschrijven voor uw patiënt? Gebruik het digitaal voorschrijfportaal AZ-net, speciaal voor zorgverleners.

Meer informatie

Met ingang van 1 januari 2018 kunt u bij ApotheekZorg terecht als u thuis infuustherapie nodig heeft.

Heeft uw behandelend arts een infuustherapie voorgeschreven en is dit mogelijk in uw thuissituatie? Dan bent u sinds 1 januari 2018 bij ons aan het juiste adres. Samen met uw behandelend arts en de thuiszorg, zorgen wij voor deze infuustherapie bij u thuis, veilig en op maat.

Zorg aan huis
ApotheekZorg heeft jarenlange ervaring met het leveren van zorg rondom medicatie in de thuissituatie. In samenwerking met het ziekenhuis en de thuiszorg willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen met zorg die bij u past. Met deze kennis en ervaring staan wij voor u klaar.

Infuustherapie
Heeft u vragen voor ons inzake infuustherapie, neem dan contact met ons op via T 088 066 03 00.

Overige onderwerpen
Voor niet infuustherapie gerelateerde onderwerpen, vragen wij u contact op te nemen met uw ZorgTeam via het bij u bekende telefoonnummer óf te bellen naar het algemene nummer T 046 411 30 50. Wij helpen u graag.

Geef uw mening