Luchtwegmedicatie met vernevelapparatuur

ApotheekZorg Farmacie levert luchtwegmedicatie met vernevelapparatuur. Zodra wij het recept van jouw arts ontvangen, nemen wij telefonisch contact met je op om alle gegevens te controleren en je uitleg te geven over onze werkwijze. Tijdens dit gesprek maken we ook een afspraak om de luchtwegmedicatie bij je thuis af te leveren.

Jouw leverancier van vernevelapparatuur

Westfalen Medical

Hoe werken we samen?

ApotheekZorg Farmacie heeft jarenlange ervaring met het leveren van medicatie en zorg in de thuissituatie. Na ontvangst van het recept van jouw arts nemen wij telefonisch contact met je op om alle gegevens te controleren en uitleg te geven over onze werkwijze. We maken met jou een afspraak om de luchtwegmedicatie bij je thuis af te leveren.

Westfalen Medical levert de vernevelapparatuur met instructie thuis. Westfalen Medical is gespecialiseerd in medicinale gassen en daaraan gerelateerde apparatuur. Zij hebben een landelijk dekkend netwerk waardoor zij adequaat en snel kunnen leveren.

Heb je vragen over de vernevelapparatuur van Westfalen Medical?

Heb je vragen met betrekking tot de vernevelapparatuur? Neem dan contact op met Westfalen Medical.

T: 0570 234 626

Medidis

Hoe werken we samen?

Medidis is leverancier van vernevelapparatuur en werkt met ApotheekZorg Farmacie samen. De recept aanvraagformulieren die binnenkomen bij Medidis worden vanuit hen doorgestuurd naar ApotheekZorg Farmacie zodat wij de luchtwegmedicatie kunnen leveren.

Heb je vragen over de vernevelapparatuur van Medidis?

Heb je vragen met betrekking tot de vernevelapparatuur? Neem dan contact op met Medidis.

T: 0320 267 600

Heb je vragen over de luchtwegmedicatie?

Wij staan voor je klaar!

ApotheekZorg Farmacie | Luchtwegmedicatie
+31 88 033 91 00
luchtwegen@apotheekzorg.nl

Ontzorging van A tot Z bij complexe geneesmiddelen


© ApotheekZorg 2024
| ApotheekZorg op social media: