Over ApotheekZorg Farmacie

ApotheekZorg Farmacie levert complexe medicijnen door heel Nederland en zorgt voor passende begeleiding bij het gebruik daarvan. Met een landelijk distributienetwerk garanderen we dat onze medicatie op de juiste manier vervoerd wordt en veilig bij jou aankomt. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen voorzien je van duidelijke instructies. Zo helpen we jou om alles uit jouw behandeling met onze medicijnen te halen.

Heb je vragen over medische hulpmiddelen of drinkvoeding, ga dan naar de website van ApotheekZorg Hulpmiddelen.


Medische hulpmiddelen Drinkvoeding

Veilig vervoer

Wij vinden kwaliteit en veiligheid belangrijk. Zeker als het om onze medicijnen gaat. Daarom voldoet het vervoer aan de GDP richtlijnen van de Europese Unie. Wij leveren onze geneesmiddelen altijd rechtstreeks bij jou thuis of op verzoek bij de lokale apotheek. Onze zorgteammedewerkers maken een bezorgafspraak met je. Via een track-en-trace systeem monitoren we het hele verzendproces van zowel gekoelde als ongekoelde medicijnen.

Aandacht voor mens en medicatie

Wij begrijpen dat het gebruik van medicijnen veel invloed kan hebben op het dagelijks leven. Onze zorgmedewerkers staan daarom iedere werkdag klaar om vragen te beantwoorden. Zij zorgen ervoor dat je jouw voorgeschreven medicatie op tijd ontvangt en plannen contactmomenten in met onze verpleegkundigen die jou begeleiden. Onze apothekers en assistentes informeren jou over hoe je specialistische geneesmiddelen veilig gebruikt en geven advies bij complicaties.

Altijd dichtbij

Met een landelijk netwerk van BIG-geregistreerde verpleegkundigen zijn we altijd dichtbij. Tijdens een instructiemoment geven we je handvaten om medicijnen op de juiste manier te gebruiken. Dit doen we digitaal waar het kan en thuis wanneer nodig. Kortom: we zorgen voor zorg op de juiste plaats. Dankzij onze zorgvuldige begeleiding worden geneesmiddelen efficiƫnt gebruikt. Zo behaal je het beste resultaat uit jouw medicatie.

Mosadex Groep

ApotheekZorg is onderdeel van de Mosadex Groep. Mosadex is een toonaangevende speler in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt in Nederland.

Meer weten

Deze inhoud is geblokkeerd door je cookie voorkeuren.
Video Placeholder

Ontzorging van A tot Z bij complexe geneesmiddelen


© ApotheekZorg 2024
| ApotheekZorg op social media: