Zorgverleners

ApotheekZorg Farmacie zorgt graag samen met jou als zorgverlener voor de goede zorg.

Zorgen doen we samen

ApotheekZorg Farmacie zorgt graag samen met jou als zorgverlener voor goede zorg. Door zorgen uit handen te nemen bieden we de beste service aan onze patiënten. Je stuurt recepten eenvoudig digitaal via het eigen HIS of ZIS en onze zorgmedewerkers zijn iedere werkdag bereikbaar voor intercollegiaal overleg. We bezorgen de medicatie van onze patiënten in heel Nederland en begeleiden hen bij het juiste gebruik. ApotheekZorg Farmacie ontzorgt jou en jouw patiënten van A tot Z.

Digitaal voorschrijven

Bij ApotheekZorg Farmacie kan je eenvoudig en snel een recept indienen voor medicatie. Schrijf direct voor vanuit je HIS of ZIS of via ons portaal voor zorgverleners.

Start ook met digitaal voorschrijven

Vervangservice Levosert® IUD

Bij ApotheekZorg Farmacie weten we dat er wel eens iets mis kan gaan bij de plaatsing van een IUD. Daarom bieden we een vervangservice voor Levosert® IUD.

Meer weten over deze service

Onze samenwerking met zorgverzekeraars

De zorg die wij leveren maakt onderdeel uit van de verzekerde zorg. Heeft de zorgverzekeraar van jouw patiënt een contract gesloten met ApotheekZorg Farmacie? Dan ontvangt jouw patiënt deze zorg en de bijbehorende services zonder bijbetaling. Uiteraard heeft iedere verzekerde in Nederland te maken met het eigen risico. Deze wordt door de zorgverzekeraar verrekend. De door ons geleverde zorg kan daar onderdeel van uitmaken.

Ontzorging van A tot Z bij complexe geneesmiddelen


© ApotheekZorg 2024
| ApotheekZorg op social media: