Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over onze cookies.
Tekst A A+

Coronavirus: aangescherpte maatregelen

In de thuistoediening van medicatie bij onze patiënten staat veiligheid voorop. Voor zowel de patiënt als de zorgverlener. Wat betekent de actualiteit rondom het coronavirus voor de zorgverlening van ApotheekZorg?

Lees verder

Bezorging van post en pakketten door PostNL

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen tekent de PostNL bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst.

Lees verder

Digitaal voorschrijfportaal

Wilt u medicatie voorschrijven voor uw patiënt? Gebruik het digitaal voorschrijfportaal AZ-net, speciaal voor zorgverleners.

Meer informatie

Digitaal voorschrijven

AZ-net: digitaal voorschrijfportaal

Om als voorschrijver te blijven voldoen aan wet- en regelgeving is digitaal voorschrijven noodzakelijk. Dit kunt u bij ApotheekZorg eenvoudig en snel doen via www.AZ-net.nl.

Voor hulp kunt u contact opnemen met de helpdesk op T 088 066 03 44.

Ga naar AZ-net

Voorschrijven vanuit HIS/ZIS

Indien u als voorschrijver via uw eigen HIS (Huisarts Informatie Systeem) of ZIS (Ziekenhuis Informatie Systeem) recepten wilt doorsturen dan kan dit d.m.v. ZorgMail of E-Zorg (edifact).

ApotheekZorg heeft meerdere elektronische postbussen. Raadpleeg het overzicht om de juist postbus te vinden voor het geneesmiddel dat u wilt voorschrijven.

Vind de juiste postbus

Faxen: recepten en formulieren

Mocht u nog niet digitaal kunnen voorschrijven, dan kunt u tijdelijk uw recepten ook per fax blijven sturen. ZN artsenverklaringen en/of recepten voor geneesmiddelen die betrekking hebben op de dienstverlening van ApotheekZorg kunt u downloaden via ZorgNet zorgverleners.

De beschikbare documenten kunt u raadplegen na het invoeren van uw BIG-nummer.

Ga naar ZorgNet zorgverleners

 

 
Geef uw mening