Bezorging in heel Nederland

Je medicijnen geleverd bij de apotheek of direct bij je thuis.

Bezorging in heel Nederland

ApotheekZorg Farmacie zorgt dat je jouw medicijnen overal in Nederland kunt krijgen. Bezorgd bij de apotheek om de hoek of direct bij je thuis. Zelfs medicijnen die gekoeld vervoerd moeten worden, zijn bij ons in goede handen en houden we van deur tot deur op de juiste temperatuur. Zo ontvang je je bestelling gegarandeerd in goede conditie.

Wanneer bezorgen we je medicijnen?

Jij hoeft je geen zorgen te maken of je je medicijnen wel op tijd in huis hebt, want wij houden in ons systeem bij wanneer je een nieuwe voorraad nodig hebt. Zo zit je nooit zonder. Onze zorgmedewerkers bellen je om een afspraak te maken waar en wanneer je de medicijnen wilt ontvangen. De bezorgdienst stuurt je een bevestiging per e-mail met een tijdsindicatie of een track & trace-code. Zo weet je wanneer je thuis moet zijn om het pakket in ontvangst te nemen.

Waarom vinden we vervoer zo belangrijk?

Sommige medicijnen moeten op een bepaalde temperatuur vervoerd worden. We volgen daarom onze (gekoelde) zendingen nauwkeurig, zodat we je medicijnen onder de juiste condities bezorgen. Gaat er toch iets mis? Dan doen we er alles aan om dit op te lossen. Zodat je je bestelling altijd op tijd en op de gewenste locatie ontvangt.  

Hoe zit het met jouw pakket?

Heb je vragen over de bezorging van jouw medicijnen? Of is iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met ons zorgteam.

Meer weten over de bezorging van medicijnen?

Neem contact met ons op.

Ontzorging van A tot Z bij complexe geneesmiddelen


© ApotheekZorg 2024
| ApotheekZorg op social media: